• Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας,     Τζών Φρώλευ

Τι πραγματικά αισθάνεται για μένα;

  Πότε θα πέσει η κυβέρνηση;

  Πού είναι η γάτα μου;

  Να επενδύσω στις x μετοχές;

Η Ωριαία Αστρολογία δίνει ειδικές απαντήσεις στις ειδικές ερωτήσεις που γεμίζουν τις ζωές μας. Γρήγορη, απλή, και ακριβής, η Ωριαία ήταν για αιώνες το κύριο σώμα της Αστρολογικής πρακτικής. Είτε η ερώτηση αφορά τον έρωτα, την καριέρα, την ασθένεια,  είτε την πρόβλεψη του καιρού για ένα μπάρμπεκιου, στο βιβλίο αυτό βρίσκουμε έναν καθαρό και κατανοητό οδηγό, από έναν σύγχρονο δάσκαλο της Ωριαίας που με την μέθοδό του μας οδηγεί στο να βρίσκουμε τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα.

Συγγραφέας του βραβευμένου «The Real Astrology”, ο John Frawley είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της αρχαίας αυτής τέχνης. Το «Εγχειρίδιο Ωριαίας Αστρολογίας» (The Horary Textbook), είναι αποτέλεσμα πολύχρονης αστρολογικής πρακτικής και διδασκαλίας μαθητών από διαφορετικά υπόβαθρα. Είτε είστε ένας έμπειρος Αστρολόγος, είτε ένας αρχάριος, αυτό το βιβλίο θα σας οδηγήσει με απλά βήματα στην αξιόπιστη ερμηνεία μέσω της Ωριαίας Αστρολογικής τεχνικής.

Η ΄έκδοση του Εγχειριδίου Ωριαίας Αστρολογίας (The Horary Textbook) κέρδισε θετικά σχό΄λια από την παγκόσμια Αστρολογική κοινότητα. Το περιοδικό «The Mountain Astrologer» αξιολόγησε με θαυμασμό το έργο και την ικανότητα του John Frawley ως Αστρολόγου της Ωριαίας Αστρολογίας. Αξιοσημείωτη επίσης είναι η αναφορά στο "FAI Journal on the Real Astrology" : Το βιβλίο με έκανε να σκεφτώ ότι "Θέλω να κάνω αυτό!", αλλά εξίσου σημαντικό και να σκεφτώ  πως "ΜΠΟΡΩ να το κάνω!"  Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του καλού δάσκαλου!

Ο John Frawley είναι ένας από τους σπάνιους σύγχρονους Αστρολόγους που εξασκούν την Αληθινή Αστρολογία, με πελάτες και μαθητές σε έξι ηπείρους, ενώ έχει πολύ συχνά προβάλλει την μεγάλη ακρίβεια αυτών των παραδοσιακών μεθόδων και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Στοιχεία εκδοσης
Συγγραφέας John Frawley
Μετάφραση Μαίρη Γαλανού
Εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Γαλανού - Ξένου 2010

Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας, Τζών Φρώλευ

  • Κωδικός Προϊόντος: 001
  • Διαθεσιμότητα: 498
  • 35,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 33,02€