• Η αληθινή αστρολογία    (John Frawley)

Η Αστρολογία που είναι πανταχού παρούσα σήμερα είναι εντελώς διαφορετική από την αστρολογία όπως ασκήθηκε στην μακρά της ιστορία. Η διαλυμένη και στρεβλή έκδοση με την οποία είμαστε τόσο οικείοι δεν είναι η μελέτη που έχει γοητεύσει τόσα πολλά από τα καλύτερα μυαλά στον πολιτισμό μας με το διανοητικό βάθος και την πρακτική ακρίβεια.

Μέσα στο βιβλίο «η Αληθινή Αστρολογία», ο John Frawley δίνει μια ερευνητική – και συχνά αστεία- κριτική της σύγχρονης αστρολογίας και μια λεπτομερή εισαγωγή σε όλους τους κύριους κλάδους της παραδοσιακής τεχνικής. Απομακρύνοντας τις παρανοήσεις και των σύγχρονων αστρολόγων και των σκεπτικιστών, είναι μια καθαρή έκθεση του κοσμολογικού υπόβαθρου που εξηγεί πώς και γιατί η παραδοσιακή αστρολογία λειτουργεί. Αυτό οδηγεί σε μια μέθοδο βήμα προς βήμα, που μπορεί να γίνει προσβάσιμη σε εκείνους που δεν έχουν  πρότερη γνώση του αντικειμένου , ενώ με αρκετή ακρίβεια να υπάρξει ως vade mecum για τον μελετητή ή τον αστρολόγο.

«Σε μια λογική, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη εργασία, ο John Frawley ρίχνει το βάρος της εμπειρίας του και της αστρολογικής πρακτικής δίπλα στο θησαυρό της Αστρολογικής Παράδοσης, ώστε να μην δημιουργεί μόνο τον σαφή σύγχρονο οδηγό διδασκαλίας και εισαγωγής στην Αστρολογική Παράδοση αλλά επίσης και την τελική σάτιρα της σύγχρονης αστρολογίας.»  

* Πλούσιο φιλοσοφικά - αυθεντικά αστείο - γραμμένο από έναν βαθιά βν΄στη του αντικειμένου και γεμάτο από αξιόλοες πρακτικές συμβουλές. Υψηλά προτεινόμενο.    -The Mountain Astrologer

* Ιδανικό για όλους τους σοβαρούς αστρολόγους. Το συνιστούμε!    - The Astrological Association Journal

* Απαραίτητο να αναγνωσθεί από όλους τους αστρολόγους           - Prediction

Ο John Frawley είναι ένας από τους λίγους σύγχρονους αστρολόγους της Αληθινής Αστρολογίας, με πελάτες και μαθητές σε έξι ηπείρους. Η ακρίβειά του σε αυτές τις παραδοσιακές μεθόδους έχει τακτικά παρουσιασθεί και στην τηλεόραση.

Στοιχεία εκδοσης
Συγγραφέας John Frawley
Μετάφραση Μαίρη Γαλανού
Εκδοτικός οίκος Εκδόσει Εγχειρίδιον

Η αληθινή αστρολογία (John Frawley)

  • Κωδικός Προϊόντος: 004
  • Διαθεσιμότητα: 898
  • 25,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,59€