• Κινέζικη Αστρολογία - Το προσωπικό στοιχείο

Η ουσία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς ενός ανθρώπου αποκαλύπτεται από τον Ουράνιο κλάδο της ημε΄ρας γέννησης, γνωστός ως το προσωπικό στοιχείο του ατόμου. Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε ποιό είναι το προσωπικό σας στοιχείο, αρκεί να ξέρετε την ημέρα, μήνα και ώρα που γεννηθήκατε. Είστε νερό, ξύλο, φωτιά, γη ή μέταλλο; Είστε γιν ή γιάνκ; Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα μάθετε τα εξής: 1. Ανάλυση χαρακτήρα για εσάς και όποιον σας ενδιαφέρει. 2. Πώς συμπεριφέρεται το άτομο σε ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. 3.Ποιά επαγγέλματα είναι ιδανικά, πώς εργάζεται καλύτερα ένα άτομο, πώς συμπεριφέρεται το κάθε προσωπικό στοιχείο ως ηγέτης, ως υπάλληλος ή επιχειρηματίας. 4. Η σ΄χέσημε τα χρήματα, πως χειρίζεται το άτομο τα χρήματα και επενδύσεις.

   Το βιβλίο αυτό ειναι το πρώτο στην Ελλάδα με τόσο εκτενή περιγραφή των δέκα διαφορετικών προσωπικοτήτων που προέρχονται απο την Κινέζική Αστρολογία και την μέθοδο "4 Πυλώνες του Πεπρωμένου" ή BaZi (Οκτώ Χαρακτήρες)

   Σχεδιάστηκε ειδικά για αυτούς που δεν έχουν καμία εξοικείωση με την Κινεζική Αστρολογία και το Κινέζικο Ημερολόγιο. Βρήκα έναν πρακτικό και εύκολο τρόπο για να βρίσκετε απμέσως το προσωπικό στοιχείοι με το παρόν βιβλίο όποιου ατόμου σας ενδιαφέρει μέσα σε πέντε λεπτά, αρκεί να ξέρετε  την ημέρα, μήνα και χρονιά γέννησης.

   Το βIβλίο αυτό θα γίνει απαραίτητος οδηγός για ολόκληρη τη ζωή σας ώστε να κατανοείτε άτομα και καταστάσεις και να τα αντιμετωπίζετε με επιτυχία κάνοντας τις καλύτερες επιλογές.

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Τζώρτζια Κιάφη

Στοιχεία εκδοσης
Συγγραφέας Γεωργία Κιάφη

Κινέζικη Αστρολογία - Το προσωπικό στοιχείο

  • Κωδικός Προϊόντος: 40
  • Διαθεσιμότητα: 1
  • 18,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,98€

Ετικέτες: Κινέζικη Αστρολογία - Το προσωπικό στοιχείο