• Αστρολογία για ερωτευμένους της Λίζ Γκρίν
"Η Ζωή του Ανθρώπου ειναι ανάλογη του εαυτού του"
                                   Κάρλ Γιούνγκ
Η Αστρολογία για Ερωτευμένους, επιχειρεί ένα ταξίδι αποκάλυψης της αρχετυπικής εσωτερικής φύσης του κάθε ζωδίου.
Το υλικό  απο το οποίο είναι καμωμένο το άτομο καθορίζει την ποιότητα των σχέσεων που έλκει στη ζωή του. Όσο λιγότερο γνωρίζει την ουσία του, τόσο πιο "μοιραία" θα είναι η σχέση του με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν σκοτεινοί θεοί που καραδοκούν  στο σκοτάδι, έτοιμοι να επιβάλλουν το μήκος του κουβαριού της ζωής του ανθρώπου σαν τις τρεις Μοίρες  του μύθου. Μόνο εμείς, ο εαυτός μας, η δική μας βαθπυτερη,  εσωτερική ύπαρξη, υπαγορεύει τη Μοίρα.
Τί ποσοστό του εαυτού μας γνωρίζουμε, και πόσο παραμένει άγνωστο, κρυμμένο, ασυνείδητο;

Η Λιζ Γκρίν είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στην Ψυχολογία, κι αναγνωρισμένη γιουνγκιανή ψυχαναλύτρια. Εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος και ψυχαναλύτρια, διδάσκει στο Κέντρο Ψυχολογικής Αστρολογίας  στο Λονδίνο, στο Κέντρο Sophia για τη Μελέτη της Πολιτισμικής Αστρονομίας και Αστρολογίας στο Bath Spa University College και δίνει διαλέξεις σε όλη την Ευρώπη. Πρόεδρος της Σχολής Faculty of Astrological Studies και συγγραφέας πολλών βιβλίων με αστρολογική και ψυχολογική θεματολογία, όπως Saturn, Relating, The astrology of Fate, The Outer Planets and Their Circles, Αστρολογία για Ερωτευμένους κ.ά.
Το έργο της έχει μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες και αποτελεί πολύτιμο οδηγό για τον αναγνώστη που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του και τη ζωή μέσα από τα σύμβολα της αστρολογίας και του μύθου. Κατοικεί μόνιμα στη Ζυρίχη.
Στοιχεία εκδοσης
Συγγραφέας Λιζ Γκριν
Εκδοτικός οίκος Πύρινος Κόσμος

Αστρολογία για ερωτευμένους της Λίζ Γκρίν

  • Κωδικός Προϊόντος: 021
  • Διαθεσιμότητα: 1
  • 30,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 28,30€