Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας

35,00

Τι πραγματικά αισθάνεται για μένα;

Πότε θα πέσει η κυβέρνηση;

Πού είναι η γάτα μου;

Να επενδύσω στις x μετοχές;

Η ωριαία δίνει ειδικές απαντήσεις στις ειδικές ερωτήσεις που γεμίζουν τις ζωές μας . Γρήγορη, απλή, και ακριβής, η ωριαία ήταν για αιώνες το κύριο σώμα της αστρολογικής πρακτικής. Είτε η ερώτηση αφορά τον έρωτα, την καριέρα, την ασθένεια – είτε την πρόβλεψη του καιρού για ένα μπάρμπεκιου, αυτός ο καθαρός και κατανοητός οδηγός από έναν σύγχρονο δάσκαλο της ωριαίας σας δείχνει πώς να απαντάτε.

Συγγραφέας του βραβευμένου «The Real Astrology”, ο John Frawley είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της αρχαίας αυτής τέχνης. Μέσα στο «Εγχειρίδιο Ωριαίας Αστρολογίας» (The Horary Textbook) του, δεν πέρασε μόνο χρόνια αστρολογικής πρακτικής, αλλά χρόνια διδασκαλίας μαθητών από τα πιο αντίθετα υπόβαθρα. Είτε είστε ένας έμπειρος αστρολόγος είτε ένας αρχάριος, αυτό το βιβλίο θα σας οδηγήσει στην αξιόπιστη ερμηνεία μέσω της ωριαίας αστρολογικής τέχνης.

Το «The Mountain Astrologer» χαρακτήρισε με θαυμασμό την αρετή του John Frawley ως αστρολόγου της Ωριαίας Αστρολογίας, ενώ η άποψη του «FAI Journal on the Real Astrology» ήταν: Το βιβλίο με έκανε να σκεφτώ ότι «Θέλω να κάνω αυτό!» αλλά εξίσου σημαντικά και να σκεφτώ  «ΜΠΟΡΩ να το κάνω!» Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του καλού δάσκαλου!

Ο John Frawley είναι ένας από τους λίγους σύγχρονους αστρολόγους που εξασκούν την Αληθινή Αστρολογία, με πελάτες και μαθητές σε έξι ηπείρους ενώ έχει πολύ συχνά αποδείξει την μεγάλη ακρίβεια αυτών των παραδοσιακών μεθόδων και στην τηλεόραση.