Αθλητική αστρολογία

25,00

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι

Για να προβλέψουμε αθλητικά αποτελέσματα

Μέσω της αστρολογίας.

Εδώ βρίσκονται κάποιες που λειτουργούν

Ταξίδι με έναν μαθητή προς τη γνώση με την καθοδήγηση ενός Δασκάλου Αστρολογίας. Με την βοήθεια των κατοικιδίων του: ενός κορακιού κι ενός δύστροπου γιάκ, ο Δάσκαλος οδηγεί τον μαθητή του και εσάς βήμα προς βήμα μέσα στην ανάλυση πάνω από 60 χαρτών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αθλητικών.

Αυτός ο λεπτομερής συσχετισμός με την πρακτική της ερμηνείας χαρτών είναι μοναδικός στην αστρολογική γραφή, καθιστώντας ετούτο το βιβλίο ανεκτίμητο, όχι μόνο για τους οπαδούς ή τους λάτρεις των σπορ, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για την προγνωστική αστρολογία.

Πίστεψα σε όλα όσα είπε ο Frawley, μέχρι που μου είπε πως η Άρσεναλ θα κέρδιζε το πρωτάθλημα φέτος.-                                                                           «Λονδίνο Απόψε».                                                                                                 Η Άρσεναλ κέρδισε το πρωτάθλημα.

Ο John Frawley είναι ένας από τους λίγους σύγχρονους επαγγελματίες της Αληθινής Αστρολογίας, με πελάτες και μαθητές σε έξι ηπείρους. Χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που διδάσκονται εδώ, έχει προβλέψει όχι μόνον το αποτέλεσμα αλλά και το τελικό σκορ σε κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, τόσο στην τηλεόραση – συμπεριλαμβανόμενης και της δικής του καθημερινής εκπομπής, Frawley and the Fish – αλλά και σε αστρολογικά αθλητικά περιοδικά.

Ως Αστρολογική παρουσίαση, που εφαρμόζεται σε έναν τομέα ζωής, αυτό το βιβλίο δεν έχει αντίπαλο.